Monday, March 12, 2012

Aku belom tua lagi. :)

 TEMBOK BESAR DAN PANJANG !!

Hye korang~ Kite kembali dalam edisi "CISS!! COMEL BETOL AKU NI". .Disiarkan siaran langsung dari stadium Tengku Nizam Hensem dan ditaja khas oleh Shahazmin Nizam budak Cute company. . haha, dah lame an aq xbwt post baru. Aq bz giler. .Dah la dengan projek perumahan bapak aq dkt batu pahat, dengan projek aq nk bela itik, projek abg aq nk join skor A lah. .Ap bende lagi lah. .Mmg bz giler. .FB pon da jarang bukak sekarang. .
Ptg tadi aku bukak FB. .Dh lame sgt aq xbukak an. .kdang2 aq rindu la jugak. .Haishh~ Aq skarang jarang siot jumpe kengkwn aq. .Bukannye ap. .downg keje. .aq pon keje jugak tp keje bwt taik mata lah. .haha, aq syezly rindu downg giler2. .mcm biase. .downg xpnah berubah. .masih suke mengarut mcm dulu. .haha, n semestinye aq syg downg sbb downg suke puji aq. .tu lah motif sebenar aku. .haha


Tgah aq best2 dok mengarut dgn kwn2 FB , aq dgr bunyi loceng. "ding dong dang" . "Assalamualaikum. Ada org tak? kitorang singgah nk mkn free ni." Amboi~ dia egt rumah aq ni rumah amal kebajikan ke nk mkn free free ni. .disebabkan aq mls nk turun so aq pon bia je lah. .aq tros mengonline. .Mengonline dan tros mengonline. .aq jenguk bwh nk tgok cp datang. .tp xnmpak lah. .aq turun lagi. . HA! kali ni baru nmpak. .paksu aq dtg dgn bini dia. .dgn ank2 dy sekali. .aq pon dgn pantasnya turun untuk mendapatkan ank buah aq tu. ."P.Njang!!" "Kakak!! Mia!!" ala2 kuch kuch ho ta hae gitu kitorang jerit. .sambil tarik tarik tgn. .n peluk2 mcm bertahun xjumpa. .
Aq pon borak lah dgn paksu aq tu. .xkn la nk tnggal dy sengsorang. .ayh ngn mak aq kuar. .aq pon borak lah smpy mak n ayah aq balik. .bile downg balik aq dgn pantasnye membuka gear 4 lari naik atas. .mane xnye. .aq biar FB aq tebukak mcm tu je. . kalau S.A aq hntar chat cane. .kesian downg tunggu jejaka idaman downg reply lmbat sagt. . hahaha
Tibe2 si mia tu datang "P.njang bwt ap tuh?" "P.njang ngah buat kek ni. .xnmpk ke" haha, aq pon bia la budak tu sensowng. .nk peduli mls, xpeduli kesian. .aq baru je nk panggil dy. .tibe2 dy tolak kerusi aq. .xgune punye budak. ."P.Njang, mia nk main komputer." Amboi dyer. .ade hati nk main komputer. .Aq time2 umor mcm mia ni xdenye nk gune komputer. .aq duduk dlm hutan tym tu. .bapak aq tinggal aq dkt sekolah pondok dkt rumah atok aq. .smpy hati dy bwt mcm tu. .haha, aq pon angkat lah si mia tu duduk atas riba aq. .sbb tym tu aq duduk ats kerusi. .so aq pon bukak microsof word n microsof power point. .dy pon conteng2 lah. .aq pon conteng jugak. .
ni lah hasilnya. .sungguh cantik yer:




Tgah2 aq seronok maen dgn si mia ni, kaka dy dtg. ."p.njang2, kaka nk tulis jgk. " disebabkan aq ni baek aq kasi lah dy tulis. .xkan tibe2 dy ckp mcm tu aq nk angkat kerusi hempap dkt dy an. .haha


tulisan yg comel tu aq tulis. .yg hodoh tu kakak yg tulis. .

1 comment:

 

Template Design By:
SkinCorner